Επικοινωνία: 210 9370390 | ΔΕΥ-ΠΑΡ 10.30-19.00 | ΣΑΒ 10.30-14.00

Καλωσήρθατε στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία

arch-studios.eu διαδικτυακός χώρος τέχνης – art shop

Καλώς Ήλθατε

Καλώς ήλθατε στο διαδικτυακό χώρο τέχνης – art shop: arch-studios.eu. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας. Προσπαθούμε να σας απαντούμε μέσα σε λίγες ώρες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email, τηλέφωνο ή ταχυδρομικώς.

Email: info@arch-studios.eu, τηλέφωνο: (+30) 2109370390, 6945947547 και 6944706402, ταχυδρομική διεύθυνση: Ελ.Βενιζέλου 16, 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επισκέπτεσθε το διαδικτυακό χώρο τέχνης arch-studios.eu και ελπίζουμε ότι θα βρείτε πολλά πρωτότυπα έργα τέχνης για να συνοδεύουν εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες σας για πολλά χρόνια.

Αυτός είναι ένας χώρος τέχνης – art shop για χειροποίητα κοσμήματα, γλυπτά, πρωτότυπα ζωγραφικά έργα, αντικείμενα τέχνης, καλλιτεχνικά επιχειρηματικά δώρα, σύγχρονα ψηφιδωτά έργα, χειροποίητες μπομπονιέρες. Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και προωθούνται από την γλύπτρια Λουίζα Δημητρίου καθώς και τους συνεργαζόμενους Έλληνες καλλιτέχνες του arch-studios.eu. Όλα τα έργα φιλοτεχνούνται με αγάπη. Αρκετά από αυτά είναι μοναδικά ή κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό. Ζητείστε μας περισσότερες πληροφορίες ή εάν επιθυμείτε την ανάθεση και κατασκευή κάποιου ειδικού έργου.

Λίγα Λόγια

Η Λουϊζα σχεδιάζει φιλοτεχνεί και προωθεί γλυπτά και αντικείμενα τέχνης σε μπρούντζο, αλουμίνιο, ξύλο, μάρμαρο και πλέξιγκλας από το 1997. Έχει φιλοτεχνήσει με ανάθεση έργου γλυπτά και αντικείμενα τέχνης για πολλούς ιδιώτες, συλλέκτες καθώς και εταιρικούς πελάτες. Τα έργα της πωλούνται και αγοράζονται από εκλεκτό πελατολόγιο και βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές σε όλο τον κόσμο. Δουλειά της βρίσκεται σε χώρους τέχνης και πωλητήρια τέχνης σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα συνεργάζεται με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, των οποίων τα έργα προωθεί.

Αυτός ο διαδικτυακός χώρος τέχνης δημιουργήθηκε για να σας παρουσιάσει μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα και έργα τέχνης ως λύσεις για καλόγουστα δώρα, για κάθε περίσταση και οικονομική δυνατότητα. Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από την ιστοσελίδα μας επτά ημέρες την εβδομάδα όλο το 24-ωρο.

 

 

Για να ενημερώνεστε άμεσα για την νέες αφίξεις και ειδικές προσφορές μας παρακαλούμε ακολουθήστε μας στο Facebook ή εγγραφείτε στο newsletter μας.