Επικοινωνία: 210 9370390 | ΔΕΥ-ΠΑΡ 10.30-19.00 | ΣΑΒ 10.30-14.00

Καλωσήρθατε στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Τρόποι αποστολής

Αποστολή Προϊόντων

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το κόστος μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 70 ευρώ για οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Για αγορές μικρότερες των 70 Euro το κόστος διαμορφώνεται ως εξής: ✓ Για την Αττική 4.00 ευρώ μέχρι 2 κιλά και συν 1.00 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό, χρόνος παράδοσης 1 ημέρα. ✓ Για όλους τους Χερσαίους Προορισμούς στην υπόλοιπη Ελλάδα, 5.00 Euro για βάρος μέχρι 2 κιλά, συν 0, 90 Εuro για κάθε επιπλέον κιλό, ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 1- 2 ημέρες. ✓Για Νησιωτικούς Προορισμούς 5.00 Euro για βάρος μέχρι 2 κιλά, συν 1,00 Εuro για κάθε επιπλέον κιλό, ενδεικτικός χρόνος παράδοσης εντός 2 εργάσιμων ημερών. ✓Για Δυσπρόσιτες Περιοχές 7.00 Euro για βάρος μέχρι 2 κιλά, συν 2.00 Εuro για κάθε επιπλέον κιλό, ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 1- 3 ημέρες. Το κόστος μεταφορικών για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου αναφέρεται σε ειδικό πίνακα και το πόσο που θα υπολογιστεί με βάση τα παραπάνω μόλις κάνετε login ή δώσετε τα στοιχεία σας, υποδηλώνοντας την χώρα αποστολής. ✓Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 9.00 πμ μέχρι 5.00 μμ για την Ελλάδα και τις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η δε παράδοση θα πραγματοποιείται εντός 2 εργάσιμων ημερών. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολή μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,70€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,80€ για εντός πόλης, σε 0,90€ για χερσαίους και σε 1,00€ για νησιωτικούς προορισμούς. Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος μεταφοράς και την υπηρεσία της αντικαταβολής.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αποστέλλουμε προίόντα συστημένα με τα ΕΛΤΑ. Για επιλογή αποστολής με courier για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου απαιτούνται 2- 4 ημέρες με πιθανότητα επιμήκυνσης αναλόγως του τελωνειακού καθεστώτος που διέπει την κάθε χώρα. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Οι όροι μεταφοράς διέπονται από τους διεθνείς κανονισμούς και οδηγίες των οργανισμών ΔΟΠΑ Διεθνούς Οργάνωσης Πολιτικής Αεροπορίας της ΙΑΤΑ Διεθνούς Ένωσης Εναέριων Μεταφορών και της Ευρωπαϊκής Συμφωνίας για τις διεθνείς μεταφορές επικίνδυνων εμπορευμάτων ADR που εφαρμόζονται από την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική Α.Ε.Ε. με την οποία συνεργάζεται το arch-studios.eu.

Οι αποστολές προς διεθνείς προορισμούς χρεώνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ και της Γενικής Ταχυδρομικής Α.Ε.Ε. Για όλες τις αποστολές προς την Αλβανία/Βουλγαρία/Γερμανία και Κύπρο παρέχονται ειδικές χρεώσεις (η χρέωση ανέρχεται σε 17,00€ ανά αποστολή μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό έως τα 10, η χρέωση ανέρχεται σε 5,50€. Για κάθε επιπλέον κιλό, άνω των 10, η χρέωση ανέρχεται σε 4,00€). Για οτιδήποτε δεν αναφέρεται ιδιαίτερα, ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος εξωτερικού της Γενικής Ταχυδρομικής Α.Ε.Ε. Οι αποστολές μπορούν να πραγματοποιηθούν με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109370390.

 Καθυστέρηση Παραγγελίας

Οι παραγγελίες μπορούν να καθυστερήσουν και να επηρεαστεί η μεταφορά και η παράδοσή τους, για τους παρακάτω λόγους:

  • ✓Λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, λόγω απεργίας, λόγω ανωτέρας βίας.
  • ✓Αδυναμία επικοινωνίας τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής με τον πελάτη.
  • ✓Λόγω προβλήματος στην παραγωγή του προϊόντος.
  • ✓Λόγω προβλήματος στην πληρωμή του προϊόντος.
  • ✓Λόγω λανθασμένων στοιχείων του πελάτη κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.